Plats preparats

*******
********

Escalfar i menjar

Croquetes de rostit
Croquetes de verdures
Canelons casolans
Canelons de verdures i ceps
Mandonguilles amb sofregit
Mossecs cor de formatge
Patates farcides casolanes
Sofregit casolà
...
...

  La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

  Els nostres Plats Preparats els elaborem amb productes frescos i de primera qualitat.

  Volem donar una solució a aquelles persones i famílies que disposen de poc temps per cuinar o simplement no volen cuinar, però els agrada menjar bé, els nostres plats són tota una delícia pels sentits.

  Uns dels Plats Preparats que elaborem són les mandonguilles.

  Les mandonguilles són una de les receptes més antigues i està documentat que els grecs i els romans ja en menjaven. El nom prové del mot àrab ‘al-bunduga’, que significa avellana, i devia fer referència a la seva forma arrodonida.

  En algunes comarques catalanes com a casa nostra, la Garrotxa, en diem pilotilles.

  Nosaltres elaborem dos tipus de mandonguilles, Mossecs cor de formatge (mandonguilles arrebossades amb pa ratllat) i les típiques Mandonguilles amb sofregit.

  Per elaborar les nostres mandonguilles escollim els ingredients millors i més adequats –carns, condiments, espècies, ous, pa ratllat,..., i les quantitats de cadascun.

  Un cop tenim la massa preparada, li donem forma, porcions rodones que arrebossem amb pa ratllat o farina.

  Tot seguit posem les mandonguilles a coure fins que quedin ben daurades. Pel que fa a les Mandonguilles amb sofregit, un cop les tenim ben daurades les incorporem en el sofregit (un exquisit sofregit casolà fet en l’ equilibri entre una bona ceba confitada, ben caramel·litzada i una proporció menor de tomàquet i una mica d’ all) i deixem fer el xup xup.

  Els processos de cocció estan molt ben definits i es vigila molt acuradament que es duguin a terme de forma correcte, per obtenir productes segurs i de la millor qualitat.

  Després de la cocció, es refreden per estabilitzar-les. Mantenim la seva temperatura entre 0ºC i 5ºC

   
                                                                                                           ********
  check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram