Plats preparats

*******
********

Escalfar i menjar

Botifarra a la brasa amb guarnició
Botifarra farcida d'escalivada
Botifarra farcida de carbassó i ceba
Botifarra farcida de rovellons
Mandonguilles amb sofregit
Mossecs cor de formatge
Llibrets de pernil dolç i formatge
Llibrets de ceps
Llibrets de compota de poma i formatge de  cabra
Croquetes de rostit
Croquetes vegetals
...
...

...i també el nostre sofregit casolà

La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

Per elaborar les nostres botifarres escollim els ingredients millors i més adequats –carns, condiments, espècies, tripes,..., i les quantitats de cadascun.

Les peces i retalls de carn, un cop ben refredades, les trinxem amb una màquina de picar. És una operació ràpida, en la qual tot ha d’ ajustar-se a la perfecció per aconseguir un bon desenvolupament de totes les etapes posteriors d’ elaboració.

A la pastera/ amassadora barregem la carn picada amb la sal, el pebre i amb la resta de diferents ingredients segons el tipus de botifarra (espècies, verdures, fruita, ous, fruits secs...) repartim correctament tots els ingredients per tenir una massa homogènia.

Un cop tenim la massa preparada, li donem forma, embotint la massa en tripes naturals.

Tot seguit, posem les botifarres a coure. Els processos de cocció estan molt ben definits i es vigila molt acuradament que es duguin a terme de forma correcte, per obtenir productes segurs i de la millor qualitat.

Després del tractament tèrmic, les botifarres cuites es refreden per estabilitzar-les. Mantenim la seva temperatura entre 0ºC i 5ºC.
 
                                                                                                         ********
check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram