This is a block of text. Double-click this text to edit it.

Botifarres

*******
********

Botifarres cuites

Espinacs amb panses i pinyons
D'ou
Carbassó i ceba
Escalivada
El nostre paté i poma caramelitzada
De bolets
Arròs i ceba
Perol
Perol i arròs
Negra
Negra, arròs i ceba
All i  julivert
...

...i la nostra botifarra fresca

La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

Per elaborar les nostres botifarres escollim els ingredients millors i més adequats –carns, condiments, espècies, tripes,..., i les quantitats de cadascun.

Les peces i retalls de carn, un cop ben refredades, les trinxem amb una màquina de picar. És una operació ràpida, en la qual tot ha d’ ajustar-se a la perfecció per aconseguir un bon desenvolupament de totes les etapes posteriors d’ elaboració.

A la pastera/ amassadora barregem la carn picada amb la sal, el pebre i amb la resta de diferents ingredients segons el tipus de botifarra (espècies, verdures, fruita, ous, fruits secs...) repartim correctament tots els ingredients per tenir una massa homogènia.

Un cop tenim la massa preparada, li donem forma, embotint la massa en tripes naturals.

Tot seguit, posem les botifarres a coure. Els processos de cocció estan molt ben definits i es vigila molt acuradament que es duguin a terme de forma correcte, per obtenir productes segurs i de la millor qualitat.

Després del tractament tèrmic, les botifarres cuites es refreden per estabilitzar-les. Mantenim la seva temperatura entre 0ºC i 5ºC.
 
                                                                                                         ********
check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram