Embotits artesans

*****
*****

Els nostres embotits cuits 

Fuet, fuet xoriç, secallona           
Botifarra blanca
Botifarra d'all i julivert
Botifarra negra
Botifarra de perol
Bufa / bull blanc
Bufa / bull d'all i julivert
Bufa / bull negra
Bull del cap

La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

Els nostres embotits són una font de plaer i una exquisidesa gastronòmica que us faran gaudir d’ un bon àpat.

Per elaborar els nostres embotits cuits escollim els ingredients millors i més adequats –carns, condiments, espècies, tripes,..., i les quantitats de cadascun.

Les peces i retalls de carn, un cop ben refredades, les trinxem amb una màquina de picar. És una operació ràpida, en la qual tot ha d’ ajustar-se a la perfecció per aconseguir un bon desenvolupament de totes les etapes posteriors d’ elaboració.

A la pastera/ amassadora barregem la carn picada amb la sal, el pebre i amb la resta de diferents ingredients segons el tipus d’ embotit (espècies, ous, sang,...) repartim correctament tots els ingredients per tenir una massa homogènia.

Un cop tenim la massa preparada, li donem forma, embotint la massa en tripes naturals.

Tot seguit, ho posem a coure. Els processos de cocció estan molt ben definits i es vigila molt acuradament que es duguin a terme de forma correcte, per obtenir productes segurs i de la millor qualitat.

Després del tractament tèrmic, els embotits cuits es refreden per estabilitzar-los. Mantenim la seva temperatura entre 0ºC i 5ºC.


                                                                                               *********
check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram