Frescos

*****
*****

Elaborats frescos

Carn fresca de porc i vedella
Botifarra fresca 
Adobats ( pinxos / broquetes, xurrasco ...)
Arrebossats ( llibrets ...)
Mandonguilles
Hamburgueses només sal i pebre, d'all i julivert, de formatge.  

...i també les nostres hamburgueses 100% vedella 

    La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

    La Botifarra fresca, a la nostra comarca –La Garrotxa- en diem llangonisseta.

    Per elaborar les nostres botifarres ho fem amb carn magre i panxeta, amanida amb sal i pebre, escollim els ingredients millors i més adequats i les quantitats de cadascun.

    La carn magre i la panxeta, un cop ben refredades, les trinxem amb una màquina de picar. És una operació ràpida, en la qual tot ha d’ ajustar-se a la perfecció per aconseguir un bon desenvolupament de totes les etapes posteriors d’ elaboració.

    A la pastera/ amassadora barregem la carn picada amb la sal i el pebre repartim correctament tots els ingredients per tenir una massa homogènia.

    Un cop tenim la massa preparada, li donem forma, embotint la massa en tripes naturals primes

    Per elaborar els nostres arrebossats i adobats ho fem amb les parts més nobles i gustoses del porc – llom, filet, costella,...; escollim els ingredients millors i més adequats – condiments, espècies, pa ratllat,..., i les quantitats de cadascun.

    Els adobats : Preparem l’ adob, tallem la peça de carn escollida a la mida adequada pel seu adobat i la deixem reposar per un correcte macerat.

    Passat el temps de maceració incorporem oli perquè ens quedi un adobat brillant i gustos.


                                                                                                            ********

    check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram