Elaborats

*****
*****

Arrebossats

Llom arrebossat amb un toc de farigola
Llom adobat i arrebossat
Tires arrebossades amb all i julivert
Tires arrebossades
Xurrasco adobat i arrebossat
...

...i també sofregit de carn amb ceba i tomàquet

La nostra manera d'elaborar tradicional i innovadora

Per elaborar els nostres arrebossats ho fem amb les parts més nobles i gustoses del porc – llom, filet, costella... Escollim els ingredients millors i més adequats – condiments, espècies, pa ratllat..., i les quantitats de cadascun.

Preparem l’adob, tallem la peça de carn escollida a la mida adequada per el seu adobat i la deixem reposar per un correcte macerat.

Passat el temps de maceració arrebossem la carn.

Tot seguit, posem els arrebossats a coure. Els processos de cocció estan molt ben definits i es vigila molt acuradament que es duguin a terme de forma correcte, per obtenir productes segurs i de la millor qualitat.

Després del tractament tèrmic, els arrebossats cuits es refreden per estabilitzar-los. Mantenim la seva temperatura entre 0ºC i 5ºC.

                                                                                                  ********

check linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram